Case

Hvordan skape raskere vekst og omstilling? Hvordan drive forretningsutvikling på dager, fremfor å la det ta måneder? X2 har gjennomført en serie piloter for å teste og utvikle akseleratorprogram for raskere vekst i etablerte bedrifter. Les om noen av erfaringene her.

DELFI DATA – SMART CITY

Under Delfi Data sin andre Bootcamp utforsket de mulighetene rundt Smart City og hvilken posisjon de skulle ta i fremtidens smarte byer. Resultatet var en klar satsning og tett relasjon med fremtidige partnere og kunder på tvers av landbruk, IT og petroleumsleverandørindustrien.

«Vi kom raskere i gang med ny forretningsidé enn vi ellers ville ha gjort. Rask kompetanseheving av hele gruppa var en suksessfaktor!»

Delfi deltaker, April 2016

NORDIC SMART BUILDINGS

Nordic Smart Buildings er et samarbeid mellom F5 IT og Apply TB som ble til etter en 5-dagers Bootcamp. Resultatet ble et selskap som jobber med smarte næringsbygg. Kun uker etter ble selskapet håndplukket av Innovasjon Norge for å delta på FRAM Smart Cities i Europa.

«Bootcamp ble en game changer! Vi gjennomførte en 5-dagers Bootcamp på Smart City, designet og ledet av Christian Rangen. Dette var muligens den mektigste læringsopplevelsen jeg har vært igjennom. Bootcampen førte til selskapet Nordic Smart Buildings, og en rask go-to-market strategi som gav oss en kickstart på et nytt forretningsområde.»

Grethe S. Skundberg
 Tidligere Direktør, Apply TB

I tett dialog med potensielle kunder og partnere utviklet Lyse nytt forretningsområde innen solenergi. Bootcampen førte til en langt raskere kommersialisering enn det deltakerne trodde var mulig. Lyse går nå igjennom 500 søknader fra kunder som ønsker å delta i deres pilotprosjekt om solenergi.

[unex_ce_button id="content_3n7ts5w79,column_content_9yyzrq4c2" button_text_color="#001e72" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="1px" button_bg_color="#ffffff" button_padding="10px 0px 10px 40px" button_border_width="1px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#1e1e1e" button_text_spacing_hover="1px" button_bg_hover_color="#f1f1f1" button_border_hover_color="#f1f1f1" button_link="http://x2innovationcenter.com/cases/lyse-solar-bootcamp/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]Les mer[/ce_button]