X2 er et innovasjonssenter i Stavanger

Vi utvikler ny kompetanse, nye vekstnæringer og nye partnerskap for nye vekstområder. Kjernen i X2s bidrag er globalt nettverk og en serie akseleratorprogram for vekst og entreprenørskap i etablerte bedrifter. X2 skal være et vesentlig bidrag til den nasjonale transformasjonsagendaen – med utgangspunkt i Stavanger. Vi kaller det «transforming a nation».

«Effekten av Bootcamp for oss har vært ekstremt vellykket. Dette grunnet proff organisering og høyt kompetansenivå hos X2 »

Bootcamp deltaker, april 2016

Våre tre grunnpilarer

Nye vekstnæringer, nye nettverk og ny kompetanse. Disse tre områdene utgjør grunnmuren i X2s arbeid. Sammen med deltakerne og våre partnere utforsker vi forretningsmuligheter, jobber aktivt i nye nettverk og bygger hands-on transformasjonskompetanse i etablerte selskap.

Les mer ->

Senior Partner

Kjell Erik Drevdal 

Kjell Erik har lang erfaring med teknologiutvikling og forvaltning av teknologiselskaper innen petroleumssektoren, og har tidligere vært med på å starte, drive, børsnotere og selge flere bedrifter.

CEO / Co-founder

Christian Rangen

Christian er strategi- og innovasjonsrådgiver, høyskolelektor, serie-entreprenør og investor. Han er hoveddesigner av våre akseleratorprogram og partneransvarlig.

Board Member / Co-founder

Elisabeth Øvstebø

Elisabeth jobber med organisasjons- og strukturarkitektur i forbindelse med utvikling av nye forretningsområder. Hun har lang erfaring som konsulent innen ledelse, strategi og innovasjon.

Medlem av Abelia FIN – Forening for innovasjonsselskap

Foreningen for innovasjonsselskaper i Norge (FIN) arbeider for økt offentlig satsing på innovasjon gjennom bedring av vilkårene for nyskaping og etablering av vekstbedrifter. X2 Innovation Center er medlem av FIN og arbeider for bedre nasjonal satsning på økt entreprenørskap i etablerte bedrifter.

Les mer ->

Beate har lang erfaring som prosjektleder, og har jobbet med store og mellomstore bedrifter i flere år. Hun har bred forståelse innen kommunikasjon og samhandling i prosesser som omhandler nye forretningsområder